PET WELCOME

About us / O nama

“Pet-welcome.com” je portal koji objavljuje širok raspon informacija za osobe koje putuju sa svojim ljubimcima te imaju potrebe za pronalaskom smještaja, što nije uvijek jednostavno. U gradskim vodičima ćemo objavljivati hotele, apartmane, kampove, i ostale smještajne kapacitete koji prihvaćaju kućne ljubimce. Pokušat ćemo Vam dati informacije i o najbližim pet shopovima, veterinarskim stanicama, ljekarnama ali i mjestima zabave kao što su plaže, parkovi ili skijališta, restorani i barovi, a na koja možete povesti svog vjernog pratioca.

Isto tako, na ovim stranicama moći ćete vidjeti lokacije povijesnih znamenitosti i još mnogo toga. Da bi putovanje sa psom ili mačkom bilo zabavno i bez stresa, te da bi Vam olakšali potragu i smanjili vrijeme organiziranja putovanja, pet-welcome.com je za Vas napravio kartu s označenim lokacijama.

Pet-welcome.com is a web portal that publishes a wide range of information for people traveling with their pets, and have need of finding accommodations, which is not always an easy task. We will publish hotels, appartements, camps sites and other accommodation facilities that accept pets trough our city guides. We will try to give you information about your nearest pet shops, veterinary clinics, pharmacies, pet friendly ski resorts, restaurants and bars, and on which you can take your faithful companion.

 

keyboard_arrow_up